Lewis Duckett i Billy Jones zajedno su već 46 godina, a upoznali su se sasvim slučajno. Teška vremena sada su iza njih, a njihovu intimnu priču prenijele su ugledne dnevne novine The New York Times.

Par je prije gotovo pola stoljeća upoznao zajednički prijatelj, a dvojica su se muškaraca zaljubila na prvi pogled. U dvominutnom videu ispričali su kako su se u prošlosti snalazili, ne bi li sačuvali svoju ljubav. Najteže im je bilo dok je Jones služio u Vijetnamskom ratu.

No, ni rat ih nije spriječio da svaki dan odvoje nekoliko minuta i napišu pismo. Ta su pisma radi vlastite sigurnosti bila pisana u kodovima. Nakon što je rat završio i Jones se vratio kući, krenula su mnogo ljepša vremena.

Iako tada nisu ništa znali o djeci, zaljubljeni par odlučio je posvojiti dječačića i proširiti svoju sretnu obitelj. Prošle su godine konačno dočekali povijesni dan kada su stali jedan pred drugoga i razmijenili zavjete.

Sada imaju unučicu i uživaju u životu.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.