Foto: Screenshot

"Toliko su me puta pitali: Kako uspijevaš? Kako imaš vremena biti Ricky Martin i biti roditelj?". Tako započinje, ne pretjerano skromno, nova kolumna Rickya Martina na stranici koju je sam osnovao, Piccolo Universe, posvećena svim temama vezanim uz roditeljstvo.

Ricky Martin inače je otac dvojice šestogodišnjih dječaka, a iako više nije sa svojim partnerom, tvrdi da se "svaki dan trudi biti boljim roditeljem".

Među savjetima koje nudi Ricky stoji da valja aktivno slušati svoju djecu, a i roditelji bi trebali biti ti koji će odložiti svoje telefone i tablete. U pravoj maniri coacha, savjetuje da se treba riješiti uvjerenja koja nas ograničavaju te da djeci treba prenijeti samopouzdanje. Valja također meditirati ili se moliti da bi se potpunije posvetilo djeci.

Nadalje, s djecom se valja igrati i s njima nanovo iskusiti radosti djetinjstva. Na kraju kolumne tvrdi da je sam daleko od savršenog roditelja, no da su navedeni savjeti prije svega njemu bili korisni. Poziva i druge roditelje da sami dijele svoje savjete na njegovoj stranici.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.