Portorikanska glazbena zvijezda Ricky Martin otkrio je zašto je veći dio karijere proveo u "ormaru", gostujući u nedjeljnom intervjuu u programu CBS Sunday Morning.

Podsjetimo, Ricky Martin autao se 2010. dirljivim pismom svojim obožavateljima, nakon godina spekulacija i negiranja da je gej. Danas živi u vezi s umjetnikom Jwanom Josefom, a ima i blizance koje mu je rodila surogat-majka.

"Dugo sam se borio, bilo je iznimno bolno. Strahovao sam od neprihvaćanja. Mnoge godine slušao sam ljude kako govore da su moji osjećaji zlo, da su bezbožni i da ja nisam dobra osoba ako sam gej", kazao je nekadašnji ministrant Ricky Martin, prenosi portal Pink News.

S godinama je Martin shvatio da je dobra osoba i da je s njim sve u redu te je, kako kaže, postao najsretniji muškarac na svijetu. Na pitanje bi li mladi Ricky ponosan na Rickyja danas, odgovorio je da taj nekadašnji Ricky ne bi bio ponosan, ali da danas jest.

Istaknuo je da sad njegovim životom upravljaju sinovi Matteo i Valentino te da sve odluke, uključujući i one vezane za karijeru, donosi vodeći računa o dobrobiti svojih sinova.

"Sve se mijenja kad postanete roditelj, niste više u centru pažnje. Više ne spavam do kasno", kazao je Martin. Otkrio je i da želi još više djece i da obožava strku djece po kući.

rm_klinci

"Sad želim i kćerkicu. Planiramo je imati i sad više to ne radim sam, nego 'mi' zajedno planiramo proširenje obitelji", otkrio je.

Svojeg partnera upoznao je putem interneta, pola godine razgovarali su o umjetnosti, životu, uopće nisu razgovarali o seksu i onda su se prvi put i vidjeli, a Martin kaže da se zaljubio na prvi pogled i znao da je Yosef taj.

Još uvijek se nisu vjenčali, zaručeni su, a Martin priželjkuje veliko vjenčanje i kaže da će se možda dogoditi i ove godine. Pink News podsjeća o da bi Ricky Martin trebao glumiti ljubavnika Giannija Versacea u novoj sezoni serije American Horror Story.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.