Nakon mobilnih aplikacija za dejting, poput Grindr ili Her, koje su dizajnirane za LGBT osobe, vrijeme je da otkrijete, ako već niste, društvenu mrežu Moovz kojoj prvenstvena svrha nije isključivo lakši pronalazak osobe za romantičnu vezu već povezivanje LGBT zajednice sa svih strana svijeta.

Predstavljen kao kombinacija "Facebooka, Instagrama i Tindera", Moovz želi biti svojevsno globalno središte LGBT zajednice.

"Cilj nam je povezati svjetsku LGBT zajednicu i promijeniti način na koji se LGBT osobe upoznaju i djeluju međusobno", kaže glavni izvršni direktor Liav Eliash u priopćenju, prenosi Forbes.

Naravno, svrha Moovza nije sasvim nesebična. Kako je za Forbes rekao glasnogovornik te društvene mreže "ona otvara mogućnost za tvrtke i proizvode da se ciljano obrate vrlo odanoj i povjerljivoj potrošačkoj skupini koja je tijekom prošle godine potrošila više od 800 milijardi dolara". 

 

Beta verzija Moovza pokrenuta je prije otprilike godinu dana i bila je, osim u SAD-u, dostupna u još 15 zemalja. Sada se, nakon službenog lansiranja očekuje širenje članstva među lezbijkama i trans*osobama, dodani su i novi sadržaji poput foruma, a obnovljen je izgled i dizajn. 

 

Moovz zasad broji milijun članova, a aplikaciju za iOS i Android telefone možete pronaći ovdje.

Pin It

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

apvili baner
Crol.hr koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Kako biste saznali više, kliknite na Više informacija, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na OK
Više informacija Prihvaćam