Prvo lezbijsko vjenčanje i sklapanje životnog partnerstva između Jacquelin Zuzzi i Marial Prota održano ljetos na otoku Krku, koje je popraćeno i javljanjem uživo u središnjem Dnevniku državne televizije, dobilo je i svoju prekrasnu foto priču zahvaljujući artisticama iz agencije TinyBizz Photography.

Djevojke iz agencije TinnyBizz Photography, koje su se specijalizirale u sasvim posebnom i osobnom pristupu fotografiranja vjenčanja, obiteljskih događaja i djece, odlučile su, nakon što je u Hrvatskoj zakonski priznato životno partnerstvo, besplatno fotografirati prvo istospolno vjenčanje za koje budu angažirane. I to je bilo upravo vjenčanje Jacquelin i Marial.

Na svojoj su web stranici upravo objavile njihovu ljubavnu priču kroz fotografije. Kako su napisale, "bilo je to jedno od onih vjenčanja na kojima se osjećaš kao da si dio obitelji. Gdje na svakom koraku osjećaš i vidiš ljubav".



Otkrile su kako se mladenke tog dana nisu vidjele sve do početka ceremonije, ali su se spremale u istoj kući, pa se svako malo s prozora mogla čuti Mariel: "Ti amo amore!"(Volim te ljubavi!).

Podsjećamo, Talijanka Jacquelin Zuzzi i Marial Prota, napola Hrvatica - napola Talijanka, za svoje su vjenčanje izabrale Punat na otoku Krku, jer je Marial tamo kod bake provela svako ljeto, ali i kako bi "ohrabrile i druge i malo isprovocirala konzervativnu sredinu". Posebna zvijezda tog dana je bila upravo Marialina baka, 83-godišnja Antica Orlić iz Punta, koja je sve osvojila rekavši: "Netko se rodi kao dešnjak, netko kao ljevak, a netko kao gej".

Bio je to dan pun ljubavi i suza, divnih jela i karaoka, a kako fotografkinje priznaju i njima su zasuzile oči. Kažu kako su zahvalne što su bile dijelom tog prekrasnog dana i zaključuju: "Ljubav doista uvijek pobjeđuje. Uvijek."

Fotogaleriju u cijelosti možete pogledati na web stranici TinyBizz Photography.

Fotografije je za crol.hr ustupila agencija TinyBizz Photography te daljnje prenošenje nije dozvoljeno bez izričite dozvole agencije.

* Ovaj tekst sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.