Kako ostvariti kvalitetnu i dugotrajnu vezu, na koji način im je pomoglo autanje Ellen DeGeneres, gdje su se lezbijke susretale u 70-tim i 80-tim godinama, imaju li sve lezbijke mačke te niz drugih pitanja postavile su dvije mlade lezbijke jednom starijem lezbijskom paru, a video je u kratkom vremenu postao pravi hit.

Stariji lezbijski par, Robin i Madonna, odgovorile su na sva pitanja koja su im djevojke postavile nudeći savjete i mudrost koju su stekle životnim iskustvom, a taj je razgovor do sada pogledan više od pola milijuna puta.

Mlađi lezbijski par, Niki i Kelsie, koje su u vezi tri godine, imale su niz pitanja za Robin i Madonnu, koje su u vezi više od 12 godina, piše Pink News. Razgovarale su o tome kako je biti u monogamnoj vezi u gej zajednici, kako da ostanu vjerne, pa sve do njihovog zajedničkog iskustva menopauze. Našalile su se i na račun uobičajenih stereotipa, pa je Robin uz smijeh otkrila kako imaju ukupno četiri mačke.

Pričale su o tome kako je bilo biti aut i gej 70-ima i 80-ima kad je većina još uvijek bila "u ormaru". Madonna je ispričala kako je radila u korporaciji i kako se autala tek nakon što je to javno učinila Ellen DeGeneres.

"Tada sam rekla 'ja sam kao Ellen, ako me možete voljeti samo zbog toga kakva sam i tko sam to će biti u redu' ".

Djevojke je zanimalo i kako su i gdje upoznavale druge lezbijke, a Madonna je rekla kako su se uglavnom upoznavale po kafićima ili igrajući softbol.

"I ženski festivali su bili sjajni za lezbijke. Ta mjesta gdje smo pronalazile jedni druge bila su ujedno i mjesta gdje su ljudi radili na tome da promijene svijet na bolje".

Govoreći o razlikama između gejeva i lezbijki, Madonna se prisjetila posebno tužnih i teških vremena, jer njezin je brat umro od AIDS-a.

"Čitava zajednica naših prijatelja je umrla. Lezbijke su tada pomagale prijateljima. Nitko tko je to proživio nikad neće zaboraviti to vrijeme kad su brojni prijatelji umrli".

Robin im je savjetovale da prvenstveno budu prijateljice, jer je to pravi temelj za vezu, a Madonna je dodala kako je bitno da budu iskrene prema sebi i ne obaziru se na tuđe mišljenje. Niki i Kelsie su im odale priznanje na svemu što su učinile kako bi novim generacijam bilo lakše. 

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.