www.stream-xnxx-porn.com

Ususret vikendu, kad se mnogi odlučuju na velika čišćenja i ostale kućanske poslove koji su morali pričekati čitav tjedan, ali i prepiru tko će što raditi, naišle smo na novi medij koji će te dileme zauvijek otkloniti. Naime, vođenje kućanstva je "osobit poziv svake žene".

Tako barem stoji u jednom od nadahnjujućih tekstova na portalu Žena vrsna koji je simbolično krenuo s radom 8. rujna, na blagdan rođenja Blažene Djevice Marije – Male Gospe. Kako je objasnilo uredništvo, on je "prožet katoličkim duhom", a "po uzoru na starozavjetnu ženu vrsnu, progovorit će o ulozi žene u društvu, njezinom dostojanstvu, majčinstvu i odnosu prema muškarcu".

Iz sadržaja koje ovaj novi medij nudi teško je izdvojiti najbolji, ali naš je favorit zasad onaj koji kaže kako su kućanski poslovi važan dio puta svetosti.

Iz njega tako doznajemo da žene, bile zaposlene ili nezaposlene, imaju posao služenja u njihovim kućanstvima koji nitko ne može napraviti poput njih, jer je to – posao posvećenja u kojem im može pomoći sâm Bog:

Kućanskim poslovima do spasenja

"Nismo pozvane biti ropkinje, niti odbiti ponudu za pomoć supruga ili drugih osoba, no ne smijemo zaboraviti da smo prije svega kćeri Božje. Prikazujući sav posao Bogu i tražeći od Boga pomoć, kućanski posao možemo raditi s ljubavlju te biti zadovoljne i ispunjene obavljenim poslom tj. služenjem", savjetuje tako čitateljice Žena vrsna. Starozavjetna.

Ključ je, dade se zaključiti, u tome da se taj posao preda Gospodinu jer će žene inače ostati nezadovoljne:

"Samo Bog je prava mjera ljubavi i zadovoljstva, u kome ćemo naći ispunjenje – čak i tijekom obavljanja beskonačnih i naizgled besmislenih kućanskih poslova. Ponekad nam ručak neće baš uspjeti, ili se djeca i muž neće sjetiti zahvaliti, a vjerojatno neće moći ni zamijetiti sav trud i žrtvu utkanu u naše služenje, ali će zato svaki naš napor imati značenje u Božjim očima", kažu.

A onda postaje još zanimljivije. Jer, "prihvaćajući Božju 'mjeru uspjeha' u količini i kvaliteti kućanskih poslova, konačno ćemo se osloboditi stalnog traženja priznanja i osjećaja žrtve zato što 'moramo napraviti toliko posla'. Isto tako, tražeći smisao snagom Duha Svetoga i meditirajući o Božjem gledanju na važnost žrtve i rada, mi ćemo napokon moći biti zadovoljne i ispunjene jer naše žrtve i napori (prikazane Gospodinu) mogu imati udio u povijesti spasenja".

Zadovoljstvo obitelji vaša je odgovornost

Stoga, služenje muževima i djeci uvijek je lakše uz Gospodinovu pomoć, no prije toga mu obavezno valja priznati kako ste umorne i kako vam je teško ostajati kasno navečer budna da bi sutra svi imali ručak na vrijeme i da odjeća bude spremna za novi radni dan.

Jednako tako, umjesto da delegirate kućanske poslove, radije se pobrinite da ih obavljate s ljubavlju kako vas ne bi "oprala" frustracija. Takve niste nikome od koristi, muževima ćete postati krajnje neprivlačne, a onda će oni, posve opravdano, možda potražiti sreću s nekim drugim sluškinjama koje svoje starozavjetne ženske dužnosti obavljaju bez grintanja i žalopojki.

I ne zaboravite da je najvažnije da obitelj bude zadovoljna, a njihovo je zadovoljstvo upravo u vašim rukama i u potpunosti je vaša odgovornost. Za tu namjenu, izgovorite sljedeću molitvu:

"Gospodine, teško mi je obavljati sve ove poslove i najradije bih da to netko može umjesto mene, pa Te molim da mi daš više ljubavi za služenje Tebi i mojoj obitelji. Želim ovo činiti s više ljubavi i molim Tvoju pomoć da sve uspijem na vrijeme dovršiti kako bi mi obitelj bila zadovoljna".

Sad kad ste sve svladale i upamtile, primite se krpe i počnite služiti.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Najčitanije u tjednu

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.