Nedavno se u respektabilnim hrvatskim novinama čiju zadnju stranicu redovito rese najčednije odjevene žene pojavio članak o katoličkoj blogerici koja je izjavila da su bikiniji nemoralni. Nedugo zatim na naš redakcijski mail pristigao je tekst mladog katoličkog autora u usponu poznatog pod nazivom Nice Catholic Boy u kojem se razmatra ispravan odabir kupaćeg kostima za muškarce. Tekst prenosimo u cijelosti.

Kad sam bio veoma malen, majka me vodila na plažu bez kupaćeg kostima. Iako sam još tada osjećao da moj mali dječji penis ima mnogo više prava upirati svoje jednooko lišce k suncu negoli nepredvidiva ženska mačja usta, svejedno sam se osjećao pomalo neugodno.

Starije bi me, i iskusne, djevojčice promatrale s podsmjehom jer ih je moj nedozreli organčić podsjećao na privjesak za ključeve mnogo više negoli na raspršivač sjemena, božanski stroj za život. Zato sam, kad bih god mogao, svoj mali penis skrivao u plastičnoj kantici ili bih se pretvarao da grabljicama češem testise.

Na vjeronauku mu postalo jasno da se treba sramiti svog tijela

Kad sam počeo pohađati vjeronauk u školi, postalo mi je jasno da se svojeg tijela trebam sramiti. Ne, naravno, koliko vampirske djevojčice sa svojim menstruacijama i kravljim bokovima, ali svejedno, svaka misao o tijelu može dovesti do bluda.

Čak i ako imam žulj na stopalu, ne smijem ga nikome pokazati ni gledati ga jer me može potaknuti da zamišljam kako mi naga žena u pedikerskom salonu liže stopala dok druga protresa i ispija moj pjenušavi Dom Pérignon. Kako sam trenirao vaterpolo, mnogo sam vremena provodio s polugolim dečkima. Dečki se vole natjecati pa sam ubrzo doznao da sam treći na ljestvici po duljini penisa u timu.

Studija Nezavisnog liberalnog instituta za istraživanje seksualnosti "Benedikt XVI" pokazala je da nošenje slip gaćica u javnosti povećava stopu homoseksualnosti za 20%

Dečko kojem je pripala drvena medalja bio je veoma ljubomoran pa je gotovo svakog dana zurio u moje međunožje ne bi li uhvatio trenutak kad je moj penis smežuran i skvrčen od hladne vode, a njegov suši i opušteniji, kako bi dokazao da je veći od mojega. U tome mi je trenutku postalo jasno koliko je strašno hodati uokolo gotovo obnažen.

Na plažu gdje se uvijek kupam dolazio je redovito i jedan sredovječni gospodin koji je imao iste kupaće gaćice otkad se sjećam. Koliko se god trudio ne gledati, prizor njegova spolnog organa koji se jasno nazire kroz mlohave, izlizane, već gotovo prozirne gaćice ne može izmaći pogledu. Kad bi, pak, navlačio kratke hlače, preko ruba njegovih opuštenih gaćica pružao bi se izravan pogled na njegovu dlakavu, poprilično crvenu muškost, prizor koji bi me oslijepio brže nego izravno gledanje u sunce.

Što je pokazala studija Nezavisnog liberalnog instituta za istraživanje seksualnosti "Benedikt XVI"?

Uz to, uvijek me prestravljivao njegov pupak. Iz njega je svakodnevno izvlačio goleme bale pamuka, a jednom je prilikom izronio čak i plastičnu kovanicu za otključavanje kolica iz Lidla. Nečist iz njegova pupka frcala je cijelom plažom pa bih oči redovito pokušavao zaštititi knjigama Bruna Šimleše, no shvatio sam da mi one uništavaju vid jednako kao što bi i vijci i matice koje je gospodin Jole ispaljivao iz svojeg grotla.

Jednog poslijepodneva šjor Jole nikako nije uspijevao iskopati ćorak iz 97. pa je došetao do mene da me zamoli za pomoć. Moj pogled našao se u ravnini s njegovim istrošenim, umornim gaćicama. Istoga sam se trenutka od šoka bacio more i dočekao na šest vlasulja i dvanaest morskih ježinaca. Rekao sam si – dosta je!

Kad sam počeo pohađati vjeronauk u školi, postalo mi je jasno da se svojeg tijela trebam sramiti. Ne, naravno, koliko vampirske djevojčice sa svojim menstruacijama i kravljim bokovima, ali svejedno, svaka misao o tijelu može dovesti do bluda

Zato otad propovijedam i sve vas muškarce molim – promijenite svoje navike odijevanja za plažu!

Preklinjem vas – odjenite bermude kako biste mogli nesmetano podizati noge, a da se vaši rekviziti ne raspu na sve strane. Obucite i bilo kakvu tamnu majicu gustoga tkanja, po mogućnosti ručno ispleteni džemper kraćih rukava – pokazalo se da je izrazito lagan u moru, a na kopnu koža kroz njega nesmetano diše! Tako ne ugrožavate ničiju sigurnost i vid, već, naprotiv, promičete stare zanate i male obrtnike.

Upamtite i ovo: studija Nezavisnog liberalnog instituta za istraživanje seksualnosti "Benedikt XVI" pokazala je da nošenje slip gaćica u javnosti povećava stopu homoseksualnosti za 20%. Razmislite želite li da vaš ljetni hedonizam učini vaše dijete nastranim.

Hoćemo bermudā, ne bare muda!

Ugodno ljeto od vašeg Nice Catholic Boya.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.