Na stranicama studija koji se bave fotografiranjem vjenčanja i dalje se rijetko vide fotografije s vjenčanja LGBT parova, možda jer ih u usporedbi s vjenčanjima heteroseksualnih parova ima malo, možda zbog stigme ne žele da te fotografije idu u javnost. A vidljivost, prisutnost u društvu dokazano mijenja stavove, razbija predrasude i jednostavno je važna.

To poručuje Martina Šalov iz agencije TinyBizz Photography i poziva sve LGBT parove da im se jave radi fotografiranja.

"Ljubav je divna i treba je slaviti. I ne samo na vjenčanjima. Uvijek! Stoga pozivam sve LGBT parove da mi se jave i da fotografijom ovjekovječimo sve ljubavi", stoji u njezinom pozivu na sudjelovanje u projektu "(In)visible love stories".

Stoga, ako vi i vaši partneri/ce želite sudjelovati u ovom projektu i besplatno dobiti najljepše fotke, javite se na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Podsjetimo, TinyBizz Photography potpisuje fotografije s prvog lezbijskog vjenčanja u koje se prije dvije godine izravno uključio Dnevnik HTV-a, a tom su prilikom sudbonosno "da" rekle Jacquelin Zuzzi i Marial Prota.

marialjaky

Na spomenutom vjenčanju pravi je hit bila i Marialina baka Antica Orlić koja je svesrdno podržavala djevojke:

"Rekla mi je 'Anji, ja sam gej', a ja sam joj rekla, slušaj zlato meni je sve to normalno. Tako vam je bilo kod nas, u obitelji je to prihvaćeno kao normalna situacija. Mi u familiji nemamo nikakvih predrasuda, oni su tako rođeni to nije stvar odgoja. Meni je žao što ljudi kod nas loše misle o gejevima, pa im svima kažem što ih ide", rekla je baka Antica za Crol.hr u intervjuu koji možete pročitati ovdje.

baka_antica

Pin It

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Crol.hr koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Kako biste saznali više, kliknite na Više informacija, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na OK
Više informacija Prihvaćam