Na stranicama studija koji se bave fotografiranjem vjenčanja i dalje se rijetko vide fotografije s vjenčanja LGBT parova, možda jer ih u usporedbi s vjenčanjima heteroseksualnih parova ima malo, možda zbog stigme ne žele da te fotografije idu u javnost. A vidljivost, prisutnost u društvu dokazano mijenja stavove, razbija predrasude i jednostavno je važna.

To poručuje Martina Šalov iz agencije TinyBizz Photography i poziva sve LGBT parove da im se jave radi fotografiranja.

"Ljubav je divna i treba je slaviti. I ne samo na vjenčanjima. Uvijek! Stoga pozivam sve LGBT parove da mi se jave i da fotografijom ovjekovječimo sve ljubavi", stoji u njezinom pozivu na sudjelovanje u projektu "(In)visible love stories".

Stoga, ako vi i vaši partneri/ce želite sudjelovati u ovom projektu i besplatno dobiti najljepše fotke, javite se na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Podsjetimo, TinyBizz Photography potpisuje fotografije s prvog lezbijskog vjenčanja u koje se prije dvije godine izravno uključio Dnevnik HTV-a, a tom su prilikom sudbonosno "da" rekle Jacquelin Zuzzi i Marial Prota.

marialjaky

Na spomenutom vjenčanju pravi je hit bila i Marialina baka Antica Orlić koja je svesrdno podržavala djevojke:

"Rekla mi je 'Anji, ja sam gej', a ja sam joj rekla, slušaj zlato meni je sve to normalno. Tako vam je bilo kod nas, u obitelji je to prihvaćeno kao normalna situacija. Mi u familiji nemamo nikakvih predrasuda, oni su tako rođeni to nije stvar odgoja. Meni je žao što ljudi kod nas loše misle o gejevima, pa im svima kažem što ih ide", rekla je baka Antica za Crol.hr u intervjuu koji možete pročitati ovdje.

baka_antica

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

apvili baner
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.