www.stream-xnxx-porn.com

Za sve koji vole začiniti svoje intimne trenutke poticajnom glazbom pripremili smo ljestvicu od deset pjesama koje bi trebale užariti atmosferu u vašoj spavaćoj sobi i/ili izvan nje. Donosimo izbor najseksi pjesama iz različitih dekada i žanrova prilagođenih različitim nijansama raspoloženja i fazama intimnih odnosa.

Pavement – "Heaven Is a Truck"

Čarobna, snena "Heaven Is a Truck" kultnog američkog indie benda Pavement savršena je za nježni, zavodljivi, intimni, gotovo transcendentalni okršaj pod plahtama. Loosen my dress, tie me up just like all the rest, nonšalantno mrmlja Stephen Malkmus preko toplih gitara i osjećajnih kaskada klavira, dok pred sobom gleda zamamnu, opojnu queen of the Castle California, thrill. Neka se i vaš kralj ili kraljica pred vama zamamno uvijaju uz taktove ovog slackerskog klasika.

Me'Shell Ndegéocello – "Beautiful"

Žudnjom obojen smoky vokal biseksualne umjetnice Me'Shell Ndegéocello nedvosmisleno će objektu vaše žudnje reći sve što ne možete sami. May I kiss you/May I kiss you there/So beautiful you are/So beautiful/Please don't move/It feel so good to me, sanjivo mrmori dok preuzima kontrolu i kao da vas umata u najfiniju svilu dok omamljeno tonete u beskonačne dubine .

Fugazi – "Forensic Scene"

Fantastična staloženija pjesma washingtonskih punk junaka Fugazi prikladna je za pomalo očajnički, ranjeni seks – kada znate da je među vama gotovo, ali još uvijek niste smogli snage priznati to. Dok Guy Picciotto nesigurno započinje In your memory not so gentle, perversify slash sentimental preko oštre bas linije i suptilne gitare, vi i vaš partner nalazit ćete se u transu, u zagrljaju nemoćni pustiti onog drugog, utiskujući se u njega kao da je pred vama posljednja zajednička noć. Unclipped, unclean, this forensic scene's all played out, jeca Picciotto nad neizbježnim krhotinama jedne ljubavi čiji će posljednji strastveni trzaj barem ostati ovjekovječen prekrasnim seksom.

Eurythmics – "This City Never Sleeps"

Premda posljednja pjesma s kultnog albuma Eurythmicsa "Sweet Dreams" iz 1983. zapravo govori o usamljenosti i otuđenosti, uvrštena je u soundtrack erotskog filmskog hita "9 i pol tjedana" u skladu s čim je napravljen spot s kadrovima u kojima Kim Basinger samu sebe dovodi do ekstaze. Hladan, ali beskrajno erotičan glas Annie Lennox, minimalistički aranžman i ravnomjeran, gotovo monoton, no zavodljiv ritam zove vas da zajedno otplovite daleko, tamo gdje ćete se osjećati kao da ste sami u svemiru i dozvoljeno vam je ama baš sve.

Queens of the Stone Age – "Make It Wit Chu"

Hit američkih stoner rockera Queens of the Stone Age savršen je kad ste s neodlučnim, pretjerano analitičnim partnerom. Trebamo li to učiniti ili je još rano? Što smo mi sad? Ti se ne želiš vjenčati, a ja sanjam o piru za 350 ljudi. Samo nježno položite prst na usne svog partnera i kažite mu da ne znate kamo sve to vodi, ali da je od daleke budućnosti mnogo važniji sadašnji trenutak: If I told you that I knew about the sun and the moon, I'd be untrue, the only thing I know for sure is what I wanna do… anytime, anywhere. I nježno se nagnite, poljubite to drhtavo biće pred vama i lagano se spustite u horizontalu dok nad vama treperi glazbeni blagoslov Josha Hommea: I wanna make it, I wanna make it with chu, anytime, anywhere…

Touch and Go – "Straight To... Number One"

Direktni stihovi pjesme fenomenalnog britanskog jazz-pop ansambla Touch and Go (inače, sa soundtracka prve sezone serije "Queer as Folk") ne ostavljaju previše mjesta mašti, a opet... ludo zavodljivi vokal Vanesse Lancaster senzualno, ali odlučno vašoj će ljubavnici šapnuti kojim i kakvim koracima će vas dovesti do vrhunca, pa onda opet iznova, sve dok ne budete morale moliti za milost.

Tricky – "Suffocated Love"

Ako ste pak zapeli u prijateljstvu s povlasticama izuzetnog seksualnog naboja koje vas izluđuje jer o njemu želite popričati, hit s Trickyjeva debitantskog albuma brzo će vas ušutkati. "Suffocated Love" bolno je erotična pjesma primordijalnog seksipila koji izvire iz nerafinirane monotonije, parnih rima sugestivno prošaptanih grubim glasom i amorfne pozadinske mješavine jazzy gitara i perkusija iznad trip hop beata. Can I take off your clothes before we go out? pita Tricky, dajući izraz nevjerojatnoj seksualnoj tenziji između dvoje partnera. Ona se unatoč neizvjesnosti koja razdire uvijek riješi u istom užitku koji odgađa misaonu aktivnost: My head's between your knees/You ask what is this?/Mind your business/It's too good, it's too nice.

Skunk Anansie – "You Do Something To Me"

Iako je original Paula Wellera izniman, Skin ga podiže na razinu koja malo koga može ostaviti ravnodušnim. Njezin će ranjen, ali moćan i vrištav vokal onoj koju želite zorno dočarati s kakvom se žudnjom borite. Prigušite svjetla, zaboravite da postoji išta osim vas, privucite je bliže i uz stihove I'm dancing through the fire/Just to catch a flame/An' feel real again povedite na putovanje u središte ekstaze.

Portishead – "Glory Box"

A ako je već predugo jasno da je odnos vas i vaše partnerice potrebno podići na višu razinu, neka vam u konačnoj predaji u pomoć priskoči "Glory Box", jedna od pjesama bristolskih trip hopera Portishead na kojoj je njihov romantični nihilizam najbolje došao do izražaja. Dok iz zvučnika trešti opojni sraz trubadurske osjećajnosti i urbanog ništavila, prislonite glavu na rame one ili onog za kim izgarate, šapćući: I've been a temptress too long, i uz violinsku melodiju te režanje gitare obećajte i zatražite pad u ljubav: Give me a reason to love you/Give me a reason to be a woman/I just wanna be a woman.

Quincy Jones – "The Secret Garden"

Nevjerojatan i gotovo neizdrživ erotski naboj "The Secret Gardena" začarat će vas, jer tko može odoljeti zavodljivom, bezvremenskom bas-baritonu Barryja Whitea koji poziva na otkrivanje najskrivenijih tajni njezina vrta? Here in the garden where/Temptations feel so right/Passion can make you fall/From what you feel, i sve je tu – iskušenje kojem se uzaludno opirete, tajne koje ćete si upravo odati, skrivena mjesta u koja ćete je pustiti, nepodnošljiva vrućina od koje će vam gaćice pasti same. Prepustite se, otpor je uzaludan.

* Ovaj tekst sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.