www.stream-xnxx-porn.com

Prvi put će se na Balkanu i u jugoistočnoj Europi održati teniski turnir socijalnog karaktera namijenjen LGBTQ+ populaciji. Belgrade PlayOut Open 2019 održat će se od 31. svibnja do 2. lipnja ove godine.

Turnir organizira neprofitno tenisko udruženje Big Point e.V. iz Berlina, a pod pokroviteljstvom svjetske gej i lezbijske alijanse GLTA (www.glta.net). Organizatori u priopćenju ističu kako se godišnje održava 40 ovakvih turnira u Americi, 30 u Europi i 10 u Australiji i Aziji.

Ovogodišnjim beogradskim turnirom započinje i kandidatura Beograda za Euro Pride 2022 godine.

Za prvi beogradski turnir zaslužna su tri prijatelja iz Hrvatske, Srbije i Slovenije koji su se i upoznali na GLTA turnirima. Riječ je o Krisu Lazaru (Hrvatska), Goranu Rakonjcu (Srbija) i Peteru Matijašiču (Slovenija). Nakon turnira u Beogradu, teniski karavan seli na hrvatsko more, u Istru 2020. godine te u Sloveniju 2021. godine. U Beogradu se ponovno održava 2022.

Financijska podrška igračima

Turnir će pratiti i dodatni kulturni i networking sadržaji koji će pružiti mogućnost LGBTQ+ populaciji iz Beograda, okolice i regije da upoznaju igrače GLTA asocijacije, kao i oni njih. Turnir će biti zatvoren 2. lipnja srpskom premijerom dva queer filma: njemačkog dugometražnog "Freier Fall" iz 2013. godine, te kratkog nizozemskog filma "Scar Tissue" iz 2017. godine. Oba filma doživjela su veliki uspjeh na filmskim festivalima širom svijeta.

Projekcije će biti besplatne za sve posjetitelje, a večer je sponzorirala organizacija Belgrade Pride. Rezervacije karata: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Belgrade PlayOut 2019 će ponuditi i Outreach program za sve igrače iz regije koji ne mogu snositi troškove registracije i smještaja. Financijsku podršku Outreach programa omogućile su organizacije Citizens for Europe (CFEU) i Belgrade Pride. Na program se možete prijaviti ovdje: http://bit.ly/PlayOutOutreach.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.