Student humanističkih znanosti, dijete branitelja i deklarirani homoseksualac, Renato Samardžić, odlučio je snimiti video i objasniti svojim sugrađanima i sugrađankama zašto 1. prosinca moraju izaći referendum i zaokružiti "protiv".

"Kažu da je oko 10 posto populacije homoseksualno. Zvuči malo? Zvuči li i dalje malo kad vam kažem da je to oko 700 milijuna ljudi? Kako se onda osjeća jedan homoseksualac u vrijeme kad mu se danas pokušavaju ograničiti prava za sutra? Revoltirano!

Meni, kao građaninu Republike Hrvatske, kao studentu humanističkiih znanosti koji u peteročlanoj obitelji živi samo od tatine plaće i braniteljskom stipendijom koja u komadu stiže tek završetkom akademske godine i kao otvorenom homoseksualcu, inicijativa "U ime obitelji" zajedno s referendumom o braku koji je uspjela organizirati, želi ograničiti prava koja tek želim imati.

Ono što još nemam, a želio bih imati s partnerom jesu zajednički kredit, zajednički stan, zajedničko prezime, zajednička prava na posjete u bolnici, zajedničko dijete koje ćemo posvojiti. Budite humani i nemojte ograničiti prava 10 posto ljudi u Hrvatskoj - 440 tisuća. Izađite na referendum i glasajte protiv!"

 

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.