Student humanističkih znanosti, dijete branitelja i deklarirani homoseksualac, Renato Samardžić, odlučio je snimiti video i objasniti svojim sugrađanima i sugrađankama zašto 1. prosinca moraju izaći referendum i zaokružiti "protiv".

"Kažu da je oko 10 posto populacije homoseksualno. Zvuči malo? Zvuči li i dalje malo kad vam kažem da je to oko 700 milijuna ljudi? Kako se onda osjeća jedan homoseksualac u vrijeme kad mu se danas pokušavaju ograničiti prava za sutra? Revoltirano!

Meni, kao građaninu Republike Hrvatske, kao studentu humanističkiih znanosti koji u peteročlanoj obitelji živi samo od tatine plaće i braniteljskom stipendijom koja u komadu stiže tek završetkom akademske godine i kao otvorenom homoseksualcu, inicijativa "U ime obitelji" zajedno s referendumom o braku koji je uspjela organizirati, želi ograničiti prava koja tek želim imati.

Ono što još nemam, a želio bih imati s partnerom jesu zajednički kredit, zajednički stan, zajedničko prezime, zajednička prava na posjete u bolnici, zajedničko dijete koje ćemo posvojiti. Budite humani i nemojte ograničiti prava 10 posto ljudi u Hrvatskoj - 440 tisuća. Izađite na referendum i glasajte protiv!"

 

Pin It

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

apvili baner
Crol.hr koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Kako biste saznali više, kliknite na Više informacija, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na OK
Više informacija Prihvaćam