Poznati gej komičar iz Kanade Daniel-Ryan Spaulding ovih dana boravi u Hrvatskoj, a osim što ga možete vidjeti na stand up nastupima, odlučio je za vrijeme boravka u Lijepoj našoj napraviti još nekoliko videa na temu "Kako biti gej na hrvatskom".

Daniel-Ryan Spaulding će u Hrvatskoj boraviti do 9. listopada, a javio nam je i kako je u međuvremenu napravio novi video, ovog puta na temu "Kako gej osobe vide strejtere".

Taj je komičar jednostavno odlučio malo "okrenuti ploču", jer kako kaže "kao gej se svakodnevno moram suočavati s time kako me društvo doživljava i kako strejteri na mene projeciraju svoja stereotipna razmišljanja, dok se oni sami s tako nečim uopće ne moraju zamarati. Barem ne do sada". Pa, kako je to kad vas ubace u stereotipe pogledajte u još jednom urnebesnom Spauldingovom videu. 

 

Spauldingova turneja po Hrvatskoj započinje sutra, 1. listopada u zagrebačkom Maraschino Baru, gdje će nastupiti u tematskom stand up comedy showu o muško - ženskim odnosima pod nazivom "Štiklom u mozak, loptom u dupe". U petak, 2. listopada nastupa na otvorenju druge sezone stand up nastupa u novozagrebačkom Norris Cafeu, a u subotu, 3. listopada Spauldingov nastup možete pogledati u Osijeku u The Kavani.

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.