Predsjedničini verbalni ispadi već su dugo predmet opće sprdnje, a izjave koje je dala dok je promovirala vojni rok u vojarni "Josip Jović" u Udbini, baš su nadahnule duhovite tviteraše. Hit je izjava o šatoru za dvojicu vojnika koji se griju svojim tijelima.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je u srijedu kako su šatori, koji su na raspolaganju jako dobri jer su obloženi zaštitnom folijom, ali da su oni predviđeni za dvije osobe puno bolji:

"Jer ipak, kad su dva ljudska tijela i malo griju, jest ugodnije, i vi možete primijetiti ulazi li kolega ili kolegica u fazu nekog smrzavanja". Prema mišljenju nekih tviteraša, predsjednica je ovom izjavom podržala tjelesna istospolna druženja pod šatorom.

U Udbini se predsjednica fotografirala u uniformi, zavaljena na zemlji, pred "šatorom za dvoje", a taj će se posjet pamtiti i po izjavi da će vojni rok pomoći mladima da spoznaju dosta toga o sebi i o disciplini.

"Znat će što je buđenje u 5 ujutro i lijeganje u 22 navečer, a pritom se malo i zabave, jer su dio obuke i te spačke koje priredite”, kazala je šefica države kojoj je vraćanje služenja vojnog roka trenutačna politička opsesija.

Održala je i mali tečaj reanimacije te podsjetila na lekciju s vozačkog tečaja da je za oživljavanje najbolja pjesma Bee Geesa "Stayin alive", jer ona drži ritam srca.

Predsjednica, koja promovira šatore za dvojicu ni inače nije homofobična, u svom inauguracijskom govoru spomenula je kako će biti predsjednica svih hrvatskih građana, bez obzira na političko opredjeljenje, etničku, vjersku i spolnu orijentaciju i pripadnost.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

apvili baner
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.