www.stream-xnxx-porn.com

Dok čekamo rasplet treće sezone "Sluškinjine priče" i pitamo se jesmo li već sami postali statisti u prvoj sezoni, prisjetimo se njome nadahnutog skeča koji prikazuje budućnost svijeta prema svakom respektabilnom desničaru: ugrožene bijele muškarce koji ustaju protiv svojih vladarica "feminacistkinja". Predstavljamo "Handman's Tale".

Skeč prati slugu Manfreda (ime mu je prije bilo Fred) koji je prije nego što su žene zavladale bio "viši potpredsjednik", a sad je "viši potpredsjednik s nekoliko kolegica". Iako muškarci i dalje mogu raditi što žele, završit će u zatvoru kažu li riječ protiv feminizma ili žena. Žene, objašnjava jedna feminacistkinja, samo žele da ih muškarci vide kao osobe, ali Manfred se opire tvrdeći da muškarci žele slobodu da komentiraju ženske grudi.

No, i ove sluge nalaze izlaz – pokret otpora nalazi se na 4chanu i Redditu, sajtovima poznatim kao okupljalištima mladih incelsa (involuntary celibates, muškarci koji ne mogu naći djevojku pa im se, u kozmologiji Jordana Petersona, žene trebaju predati same) i sljedbenika alt righta.

"Handman's Tale" izvrsna je parodija na antifeminizam i alt rightovsku propagandu političke nekorektnosti koja savršeno pokazuje apsurd tobožnje suvremene distopije u kojem su muškaraci mlitavi i obespravljeni, pod papučom represivnih žena.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.