Converse je predstavio proljetnu kolekciju "Pride" inspiriranu LGBT zajednicom, a crol.hr doznaje kako u Hrvatskoj nema u ponudi "starki" u duginim bojama iz te kolekcije. 

Popularne tenisice Converse iz kolekcije "Pride" ukrašene su živahnim duginim bojama a brand je na taj način dao vidljivu podršku globalnom pokretu za LGBT prava. Nova proljetna kolekcija "Pride" nudi i tri modela Chuck Taylor All Star u limitiranoj ediciji, na kojima se nalaze i posebno dizajnirani simboli jednakosti.

Converse se nada kako će se "Pride" tenisice nositi na Povorkama ponosa diljem svijeta, piše Highsnobiety.

Obzirom kako će se u Hrvatskoj već idućeg mjeseca održati dvije, šesti Split Pride, 4. lipnja, te petnaesti Zagreb Pride, 11. lipnja, zanimalo nas je mogu li se i kod nas već kupiti "starke" u duginim bojama.

"Za sada nemamo u ponudi kolekciju Converse Pride. Kada je budemo imali, obavijestit ću Vas", kratko za crol.hr odgovara Dalibor Fuštar, voditelj prodaje i marketinga tvrtke Triple Jump, generalnog zastupnika brenda Converse za Hrvatsku.

Ako na hrvatskim Povorkama ponosa želite nositi upravo Pride tenisice možete ih nabaviti online preko stranice Converse.com, gdje su u ponudi i prigodne majice.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.