Glumica Ellen Page posjetila je Orlando i razgovarala s preživjelim žrtvama masakru u gej klubu Pulse, a posebna emisija u sklopu serijala Gaycation bit će emitirana krajem mjeseca kolovoza.

U serijalu Gaycation TV mreže Viceland Ellen Page u društvu najboljeg prijatelja Iana Daniela istražuje živote LGBT osoba diljem svijeta, no ništa ih nije moglo pripremiti na izuzetno emotivan posjet Orlandu, mjestu najgoreg masovnog pokolja u novijoj američkoj povijesti, piše Huffington Post.

S preživjelim žrtvama masakra u kojem je živote izgubilo 49 osoba Ellen i Ian snimili su posebno izdanje emisije pod nazivom Gaycation Presents: Orlando, koje će se emitirati 24. kolovoza.

U najavnom videu jedna od žena s kojima su razgovarali kaže: "Gotovo je nemoguće pomiriti se s time kada smo u samo jednom trenutku izgubili tako puno".

Posebna emisija će biti i uvod u novu sezonu Gaycationa, serijala koji je zaslužio i nominaciju za nagradu Emmy, a možete je pratiti na Vicelandu od 7. rujna.  

 

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.