www.stream-xnxx-porn.com

Europska komisija je putem Agencije za mobilnost i programe EU, na prvom roku natječaja za ERASMUS+ KA1 razmjene mladih odobrila projekt Sport Unites: Developing Physical and Emotional Well-Being of LGBTI People through Sport and Recreation Activities koji će se održati od 1. do 10, rujna. 2017. u Korenici, s 54 sudionika iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Grčke i Slovenije za koje će se zakupiti cijeli hostel.

Tijekom razmjene mladih raspravljat će se o problemima u sportu - neravnopravnosti žena i muškaraca, homofobiji, imaju li trans* i interseksualne osobe prednost nad ženama i slično.

Osim toga, jedan od ciljeva projekta je i jačanje LGBTI zajednica u partnerskim zemljama kroz organiziranje sportskih i rekreacijskih događaja. Stoga će se na ovom projektu planirati sportski i rekreacijski projekti kroz koje će mlade LGBTI osobe stjecati nova prijateljstva koja će im služiti kao potpora u privatnom i profesionalnom životu.

Tko sve može sudjelovati?

Tijekom razmjene mladih će se organizirati neke sportske i rekreacijske aktivnosti poput planinarenja na Plješevicu. Troškove smještaja, hrane i prijevoza pokriva organizator. Jedini trošak sudionicima će biti trošak posjeta NP Plitvice koji će biti upriličen tijekom slobodnog poslijepodneva.

Organizator razmjene mladih je novoosnovana udruga Platypus čiji je cilj stvaranje jednakijeg, uključivijeg i pravednijeg društva promicanjem prava LGBTI osoba i ostalih ranjivih i diskriminiranih skupina.

Platypus omogućava LGBTI osobama da se u sigurnom okruženju bave temama koje ih zanimaju, a nisu nužno vezane za spolne i rodne manjine, poput sporta i rekreacije, ekologije, poduzetništva, volontiranja, putovanja i upoznavanja drugih kultura i slično.

Kriteriji za sudjelovanje su sljedeći:
– Mlađi od 30 (jedini obavezan kriterij)
– Prednost imaju LGBTI “manjine” - biseksualne, trans* i interseksualne osobe
– Prednost imaju i osobe koje pokazuju interes za sudjelovanje i organiziranje sportskih i rekreacijskih aktivnosti
– Sudjelovanje je prikladno i za osobe koje nisu aut
– Sudjelovanje je otvoreno i za gay-friendly heteroseksualne osobe

Nije nužno da su sudionici iz Zagreba, a sudjelovanje je obavezno tijekom cijele razmjene mladih. Oni koji su zainteresirani ili imaju dodatnih pitanja mogu se javiti e-mailom na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.