www.stream-xnxx-porn.com

Dvije femmice, Nokia i Mercedes, sjede u svojoj dnevnoj sobi i mamurne pretresaju tračeve i događaje s lezbijskog partyja održanog noć prije. Cvjetne i retro teksture s namještaja i njihove odjeće zabavljaju i gledatelje daltoniste, a u kadar ubrzo dolaze i njihovi psi. Nešto kasnije kamera bilježi i samu špicu lezbijskog partyja.

Loglajn je to prve lezbijske web serije imenom NezzLezz, u režiji Nike Pećarine, s glavnim protagonisticama Barbarom Gregov (Nokia) i Hanom Sirovicom (Mercedes). Ako je suditi prema low low budget pilot epizodi, projekt ima potencijal da se razvije u zabavnu i prvu hrvatsku lezbijsku seriju. Krila joj svakako mogu dati i dodatno financiranje u formi crowfundinga, ali i nove ideje za razradu koje ekipa čuva za naredne epizode.

Nika, Barbara i Hana pristali su odgovoriti na biblij… ups… lezbijskih 12 pitanja za CroL.

Kako ste došli na ideju da snimate ovu web seriju? Zanima me proces bubrenja ideje i dokuhavanje iste.
Nika: Pogledalie smo sve lezbijske web serije na internetu ikad pa smo u nekoliko navrata dok smo pilie šampanjac i jelie tortu pričalie o želji za snimanjem vlastite. Web-serija je dosta zahvalan format i produkcijski i gledateljski, a koliko znamo, u Hrvatskoj zasad ne postoji ni jedna pa je super da je prva lezbijska!!! Teško nam je bilo dignuti se s kauča pa je odlično to da sam ja imao na faksu zadatak snimiti filmsku vježbu. Tijekom snimanja smo se fantastično zabavljalie pa nam je palo napamet da bi to bio idealan početak, odnosno pilot web-serije.

Nije nam namjera parodirati išta osim eventualno same sebe. Stvari su zapravo tekle dosta spontano jer smo svie bilie prilično mamurnie kada smo ovo snimalie

Nokia i Mercedes su likice koje će i dalje biti u fokusu ove priče? Oko dvije lez-dive će se plesti i ostale epizode?
Barbara: Apsolutno! Nokia i Mercedes su se pojavile skroz spontano ali mislimo da su super likovi koji imaju puno prostora da se nadograde. Već smo imale nekoliko ozbiljnih sastanaka uz sauvignon blanc na kojima smo došlei do jako zanimljivih ideja.
Hana: Bitna nam je ideja da u lezz seriji obje glavne junakinje budu femmice. Femme identiteti su prema našem iskustvu nekako najviše na margini i udaru, i mizoginije i homofobije, a i unutar zajednice nam se pristupa često sa skepsom.

Niku je čak na Vimeu pratila neka osoba koja isključivo prati lezbijske web serije. Nju nećemo iznevjeriti

Nadahnuće za hilariozna imena Nokia i Mercedes?
Barbara: Pozadina mog lika je to da se bavi digital artom (više o tome u sljedećoj epizodi!). Osim toga, Nokia je i hommage Princess Nokiji. Uostalom, nisam dobila famoznu Nokiu 3310 kad su je svi imali pa mi je to životna opsesija.
Hana: Mercedes je dobila ime po Barbarinoj prabaki koja je uz to što se zvala tako super išla u ženski internat u kojem su se sigurno dešavale neke lez stvari. I da nadodam kako uz novu pomamu turskih sapunica osjećam nostalgiju za staromodnim južnoameričkim imenima iz sapunica mog djetinjstva.

Web-serija je dosta zahvalan format i produkcijski i gledateljski, a koliko znamo, u Hrvatskoj zasad ne postoji ni jedna pa je super da je prva lezbijska

Reakcije užeg dijela lezz zajednice su u prilično pozitivne. Kako se povodom toga osjećaju dvije glavne glumice i redatelj?
Svie: Užasno nam je to drago i ful smo uzbuđenie! Nadamo se da i ostatak serije neće razočarati naše drage gledateljice!

Čula sam da je Nika s kamerom na Zbeletron stigao bez velikih najava i samo krenuo snimati. Mudro, Nika!
Nika: Na početku su svie bilie dosta skeptičnie, ali kako su se prodavale pive i limončela entuzijazam je rastao!

U kojem ritmu će se snimati ostale epizode? Kakav je plan?
Nika: Bacilie smo se na razradu scenarija i sljedeću epizodu planiramo lansirati kroz desetak dana, a treću u skladu s ispitnim rokovima. Bitan nam je i radni i gledateljski kontinuitet/motivacija pa ćemo se potruditi što redovitije snimati kad položimo sve ispite.

Šteta bi bilo da priča ostane samo na pilotu. Prema reakcijama uže scene čini se da bi serija bila jako gledana?
Svie: Apsolutno! Niku je čak na Vimeu pratila neka osoba koja isključivo prati lezbijske web serije! Nju nećemo iznevjeriti!!

Nokia i Mercedes su se pojavile skroz spontano ali mislimo da su super likovi koji imaju puno prostora da se nadograde

Dikcija glavnih glumica, kao uostalom i scenografija, pune su komične pretjeranosti i autoironije. Što i koga parodira (ako uopće) takva atmosfera?
Hana: Ne, to je samo naša loša gluma. [smijeh]
Barbara: Nije nam namjera parodirati išta osim eventualno same sebe. Stvari su zapravo tekle dosta spontano jer smo svie bilie prilično mamurnie kada smo ovo snimalie.

Koji su uzori za ovu seriju važni kao neke referentne točke? (L Word, Lena Dunham, Girls?)
Svie: Prije svega Ab Fab i Trantičice Věre Chytilove. A od novijih stvari definitivno su nam uzori Broad City i 3 Bits. L Word smo gledalie.

Tko pobjeđuje u igri "Marija, ne ljuti se"? Koja su pravila igre?
Svie: Saznat ćete u jednoj od idućih epizoda.

Planira li se i redatelj pojaviti u nekoj od cameo uloga?
Hana i Barbara: Redatelja ćete gledati već u idućoj epizodi naslova Mansplaining.

* Ovaj tekst sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Komentari  

+1 # marta_judas 2015-05-08 21:27
jedva čekamo još!!!
Odgovori | Report to administrator
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.