"I... VRAĆAMO SE!", tvitnula je Ilene Chaiken u četvrtak, a to je bila samo jedna u nizu objava kojima je autorica kultne lezbijske serije "The L Word" (ponovno) najavila njezin konačan povratak.

Njoj su se pridružile i ostale zvijezde te serije, a sve su potvrdile da je Showtime naručio nove epizode.

Informacije koje su kolale na ljeto 2017., kad obožavateljice diljem svijeta nisu mogle doći k sebi od uzbuđenja, više-manje su ostale iste: Chaiken će biti izvršna producentica, a uz nju će producentice biti i dosadašnje zvijezde serije, Jennifer Beals (Bette Porter), Katherine Moennig (Shane McCutcheon) i Leisha Hailey (Alice Pieszecki) koje će u njoj opet glumiti iste likove, a glavna izvršna producentica ovaj će put biti Marja-Lewis Ryan.

Prema pisanju Hollywood Reportera, postoji mogućnost i da ćemo ponovno vidjeti Erin Daniels (Dana), Laurel Holloman (Tina), Miu Kirshner (Jenny) i Pam Grier (Kit), a u petak je potvrđeno da će se u novu-staru ekipu vratiti i Sarah Shahi (Carmen).

Novi "The L Word" trebao bi krenuti s prikazivanjem do kraja 2019., no o samoj temi, radnji i novim junakinjama još se uvijek ništa ne zna. Podsjetimo, prva epizoda "The L Worda" emitirana je 18. siječnja 2004.

Bila je to prva, i tad jedina serija  s mnogo eksplicitnog lezbijskog seksa i više-manje svim problemima s kojima su se lezbijke suočavale – coming out, roditeljstvo, veze, seksualni identiteti, starenje, razlike u godinama, pa i transrodnost - za ono vrijeme relativno slabo obrađivanu temu u popularnim televizijskim serijama.

Otad se vidljivost LGBT likova na filmu i TV-u značajno povećala, no ipak nije snimljena nijedna serija kojoj bi u fokusu bile isključivo lezbijke i/ili lezbijske teme, pa se, barem se nadamo, imamo čemu radovati.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Najčitanije u tjednu

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.