Veliki uspjeh ovih je dana ostvarila naša stand up komičarka, Marina Orsag, koja je ušla u konkurenciju najboljih komičara na svijetu u natječaju koji je organizirao Montreux Comedy Festival.Sve do 9. listopada možeš glasati za Marinu i tako joj pomoći na putu do pobjede.

Hrvati sami sebe svakako smatraju nacijom s velikim smislom za humor, no isto tako, vrlo su rigorozni prema onima koji se odluče podijeliti svoj humor s ostatkom svijeta. Paradoks je to koji traje godinama, no zato postoje internacionalni natječaji, programi, radionice i gostovanja gdje hrvatski komičari mogu pokazati svoj talent, jer smijeh je jezik koji razumiju svi. A na hrvatski humor, čini se, svijet nije ostao imun.

Montreux Comedy Festival, jedan od najvećih festivala komedije u svijetu, organizirao je potragu za najboljim komičarskim talentima u 120 zemalja. Natječaj je podijeljen na 5 regija gdje se komedija izvodi na engleskom jeziku – Južna Afrika, Azija i Bliski Istok, Amerika i Kanada, Ujedinjeno Kraljevstvo te kontinentalna Europa i Rusija. Upravo u ovoj zadnjoj kategoriji, kontinentalna Europa i Rusija, Marina Orsag izborila je svoje mjesto kao kandidat za najbolje komičare na svijetu i ušla u 20 najboljih.

U tijeku je drugi krug natjecanja, a odlučuju glasovi publike i samo jednim klikom možete pomoći Marini na putu do pobjede. Glasanje za najbolje odvija se preko stranice Jokenation.com i traje do 09. listopada

Za Marinu Orsag možete glasati na ovom linku http://jokenation.com/en/humoriste/marina-orsag/

Pobjednici unutar svojih regija imat će priliku pokazati svoj talent i humor cijelom svijetu na dvije Jokenation International Gala večeri u sklopu Montreux Comedy Festivala, a nakon toga istoimeni program i komičari kreću na turneju po svijetu.

Marina Orsag je direktorica "doma" za smijeh pod nazivom Studio Smijeha koji se nalazi u Zagrebu i jedini nudi organizirani program koji se događa skoro svaki dan. Marina se kroz godine prometnula kao vodeća stand up komičarka regije i rijetka žena koja se bavi tim zanimanjem. Kreatorica je mnogih tematski večeri i festivala, ne samo u Hrvatskoj već i regiji.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Crolova Petica

Crol.hr koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Kako biste saznali više, kliknite na Više informacija, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na OK
Više informacija Prihvaćam