"Homo, fešta!" prvi je LGBT ljetni festival u Poreču. Održava se na otvorenom, plaži i beach klubu, uz mnoštvo zabavnog sadržaja raspršenog po cijelom gradu. Festival okuplja LGBT osobe i sve zainteresirane koji/e žele doživjeti bogat program, što kroz opuštanje, umjetnost, sport i zabavu, što kroz uživanje u ljepotama i gastronomskoj ponudi Poreča.

Samim nazivom festivala, "Homo, fešta!" (istarski homo = idemo, ajmo), spojen je istrijanski štih s LGBT kulturom te je je cilj u neformalnom i zabavnom tonu kreirati prostor za LGBT osobe, koji kao takav u Istri ne postoji te pozvati širu javnost da se uključi i podrži, kažu organizatorice iz Centra za građanske inicijative Poreč.

Festival će se održati u Poreču od 26. do 28. kolovoza, otvoren je i besplatan za sve posjetitelje/ice. Program će biti objavljen uskoro na FB stranici festivala.

Traže se i volonteri te volonterke koji bi voljeli sudjelovati u organizaciji festivala, a više informacija o tome potražite ovdje.

hfg

Pin It

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.