Još nas samo dva dana dijele od "Homo, fešte", prvog LGBT ljetnog festivala u Poreču koji će okupiti lezbijke, gejeve, biseksualne i trans* osobe te sve zainteresirane koji žele doživjeti bogat program, kroz opuštanje, umjetnost, sport i zabavu, ali i u ljepotama i gastronomskoj ponudi Poreča.

Festival počinje u petak, 26. kolovoza, izložbom fotografija trans* osoba Nine Đurđević te projekcijom nagrađivanih dokumentarnih filmova "Ja, kad sam bila klinac, bila sam klinka" i "I know you are, but what am I?", a dan završava partyjem koji će trajati do ranih jutarnjih sati uz House of Flamingo Drag Show i Djane Sonju Sajzor.

p

U subotu, 27. kolovoza, na rasporedu su beach party uz Djane Miss Iconic, Licknik – lezbijski piknik, karaoke party, predavanje i demonstracija drag šminke. "Homo, fešta" nastavit će se izložbom crteža androgenih osoba Helene Janečić, radionicom crtanja portreta te projekcijom filmova "Ljubav je zakon" i "Prajd za sve nas".

h

"Oops!...I did it again" naziv je partyja koji će rasplesati sve prisutne uz Miss Iconic i Disco Helgu za gramofonima. Posljednji dan festivala, nedjelju, 28. kolovoza, čeka vas odmor na na plaži uz Farewell brunch.

s

Festival je otvoren i besplatan za sve posjetiteljice i posjetitelje.

b

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Crolova Petica

Crol.hr koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Kako biste saznali više, kliknite na Više informacija, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na OK
Više informacija Prihvaćam