Hrvatska je zemlja dojma. Ako bi me netko pitao da jednom riječju opišem Hrvatsku, siguran sam da bi ta riječ bila "dojam". Kad bi me netko pitao čime se Hrvati najviše bave, do čega im je najviše stalo u životu, u kojem su sportu najuspješniji, u što vjeruju, što ih motivira, čega se najviše plaše, koja poljoprivredna kultura najbolje uspijeva na hrvatskom tlu, koji je najuspješniji hrvatski izvozni proizvod, ja mu ne bih mogao preciznije, univerzalnije, jednostavnije i točnije odgovoriti na svako od ovih raznolikih pitanja. Pitanja stotinu, a odgovor je uvijek jedan. Dojam. Napišite komentar
Često su jedina žena u sobi za sastanke. Većina njih zarađuje manje od svojih muških kolega. Bore se protiv seksizma i diskriminacije u svojim područjima rada i na svojim radnim mjestima, čak i u tvrtkama kao što su Google ili Tesla. Biti žena u polju u kojem dominiraju muškarci može biti teško, ali biti lezbijka i raditi u tehnologiji je biti manjina unutar manjine. Napišite komentar
Kad su Jerry Nadeau i John Banvard 2010. preselili u dom za veterane u kalifornijskom gradu Chula Vista, svi su se pitali kakva je priroda njihova odnosa. "Kad smo se vjenčali, onda su saznali", kaže Jerry na početku priče o njihovoj ljubavi. Napišite komentar
Posljednja glavna urednica kultnog ženskog časopisa Svijet, koji je u Hrvatskoj i bivšoj Jugoslaviji bio jedan od nositelja progresivnih društvenih ideja i među prvima otvoreno progovarao o seksualnosti i brojnim tabu temama jugoslavenskog društva, Sonja Braut-Kazić cijeli je radni vijek posvetila novinarstvu. 2 comments
Nakon što je u novoj sezoni reality showa Big Brother za natjecatelja izabrao grobara Aleksandra Neradina, za kojeg se potom u medijima otkrilo da mu se sudi za kazneno djelo spolne zloupotrebe djeteta mlađeg od 15 godina, RTL ga je odlučio zamijeniti novim i navodno tajnovitim stanarom koji se sinoć pojavio u kući, Danielom Tomićem. Napišite komentar

Vezane teme

Vezane teme su podržane samo uz članke.


Crol.hr koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Kako biste saznali više, kliknite na Više informacija, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na OK
Više informacija Prihvaćam