Foto: CrolCrol. hr je portal LGBT zajednice i kao medij se pridržava najviših etičkih i profesionalnih standarda, a tako čini i kad je riječ o izvještavanju o djelovanju neistomišljenika, pa čak i onih koji se javno ističu govorom mržnje.

Inicijativa "U ime obitelji" podnijela je kaznenu prijavu protiv crol.hr-a zbog navodnog širenja govora mržnje putem komentara čitatelja

Ističemo kako crol.hr redovno briše sve uvredljive komentare čitatelja, a to je bio slučaj i s komentarima na račun gospođe Željke Markić, zbog kojih je "U ime obitelji" podnijela kaznenu prijavu.

Neprimjereni komentari čitatelja izbrisani su prije podnošenja kaznene prijave te ovaj potez inicijative "U ime obitelji" možemo protumačiti samo kao namjeru da se uništi medij LGBT zajednice protiv čijih se ljudskih prava bori inicijativa "U ime obitelji".

Budući da ta inicijativa traži da se crol.hr-u ukinu sredstva Ministarstva kulture za neprofitne medije - ujedno i jedina novčana sredstva kojima crol.hr raspolaže nakon 15 godina volonterskog rada, pozivamo ih da i sami javno objave svoje izvore financiranja, budući da donacije traže i dobivaju na račun udruge "Građani odlučuju".

Uredništvo portala crol.hr

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Švicarci su u nedjelju uvjerljivom većinom podržali zakon koji zabranjuje diskriminaciju na temelju

U srijedu se tijekom rasprave o opozivu ministra gospodarstva Tomislava Ćorića u Saboru dogodio

Pandemija koronavirusa uvjetovala je promjenu načina života svih nas – neki se s tim nose lakše, a

Samoizolacijom i praznim policama primorane na dohranu sadržajima društvenih mreža, uz zadnje

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.